Presenter, glädje, lösningar och beslut!

Vilken dag det har varit och såå glada, nöjda och TACKSAMMA vi är!

Igår eftermiddag kom Jimmys mamma och syster förbi och umgicks och fikade en stund. Jag slängde ihop en äppelkaka för första gången någonsin just före de kom. Den verkade få godkänt iallafall 🙂 Mysigt med besök! Med sig hade dem även en ”försenad inflyttningspresent”. Väldigt passande fick vi ett presentkort på Järnia, vilket var helt perfekt för oss! Så idag har vi varit och köpt en ny stekpanna. Vi beslutade oss för att prova en keramikstekpanna. Pengarna räckte även till att köpa en saftkanna i glas och en spaghettiburk, något vi behövt ett tag. Yey (Y) Helt perfekt! 🙂 Tack snälla Anette och Julia!! <3

12063911_10201257944526583_1279186120_n

På vägen hem från stan besökte vi en vän för att kika på en barnvagnsmodell vi varit intresserad av. Så efter att ha klämt och känt på den så hade vi bestämt oss. Det är nämligen ett erbjudande på barnvagnar just i dessa dagar, så nu får man med ett babyskydd gratis. Så istället för att köpa vagn och babyskydd så behövde vi enbart betala för vagnen (som också är nedsatt i pris). Vi sparade runt 2000kr bara av att inte behöva köpa babyskydd utan istället få det gratis med vagnen. Min fina mamma och Robert hade bestämt sig för att ge oss pengar till en vagn i present. 😮 Både jag och Jimmy fyller ju år nu inom en månad. Vi är så bortskämda och tacksamma för den hjälp vi får från vår fina familj! En stor sten lyftes bort från axlarna nu när detta med barnvagnen är klart, pjuh*. Känns skönt att få ordning på det i god tid och till bra pris!

Vi har alltså under kvällen beställt en barnvagn + babyskydd!! Det blev en Crescent Classic svart kombivagn. Vi är väldigt förväntansfulla för att få hem den, få klämma och känna lite extra på den! 🙂 Tack snälla mamma och Robert för vår och lill*ns fina present!! <3

267269267268267267 267266

Idag har hela 65% av graviditeten har nu passerat. 98 dagar kvar till BF <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *