4 dagar kvar till operation & lycka! *

Idag… eller ja efter att vi sovit då.. Så ska vi åka till stugan i Kurkkio. Jag och Jimmy har idag hängt ihop i 2 år. Vart sprang tiden!? Blir nog supermysigt med en helg ute i skogen och bara mysa på. <3

På måndag när Jimmy slutar jobbet så åker vi ner till Kalix, till min fina farmor och farfar! På tisdag morgon ska jag operera mitt knä i Luleå. Titthålsoperation… Ingen stor operation, men oj vilken skillnad den ska göra! Ser fram emot smärtfria dagar med ett stabilt knä som sitter på plats!

Jag har behandlats hos sjukgymnaster efter olyckan i februari. Fått akupunktur, ström och olika övningar/träning. Äntligen börjar det hända något i ”läkeprocessen”. Jag känner att jag fått ett sundare tänk på livet av detta.. Men vilken jobbig tid det har varit. Jag har försökt att ta dagen som den kommer och verkligen försökt tänka ljust och framåt. Vissa dagar kändes det bara som att jag ville gå under.

Det är inte helt bra ännu heller. Vissa dagar sämre än andra, men det är så mycket bättre än det har varit. Nu kan jag känna att jag kommer att leva ett liv utan kvarliggande smärtor och problem. Ett tag så undrade jag hur det någonsin skulle bli bättre, det kunde inte vara möjligt… Rädslan att behöva leva så resten av mitt liv låg ständigt där och gjorde sig påmind. Men nu kan jag själv tro på det. Nu kan jag känna att det finns ett slut. Nu när jag blir tagen på allvar av duktiga läkare och får bearbeta detta så att kroppen hänger med och faktiskt svarar på ett bra sätt. Nu känner jag att jag är på rätt väg.. Sen hoppas jag att jag slipper få lika hemska bakslag som innan, nu när allting faktiskt känns så bra som det gör.

Nä positiva tankar.. På tisdag 10 juni ska jag operera knät. Jag hoppas att operationen blir så lyckad som den kan bli. Dvs att jag får en snabb läkeprocess från operationen och att den ger mig ett friskt knä att leva med!

Efter operationen bär det av till Älvsbyn.. till min bästa Jenny <3 och…. min älskade underbara lilla kille Elton som äntligen ska få komma hem!! <3 Som jag längtat… han har varit borta alldeles för länge. Vet inte hur jag har fixat det. Vissa dagar har varit värre än andra förstås, jag har ju ändå haft en hel del att tänka på själv. Men nu är han snart hemma… Om 4 dagar!! Kan inte fatta det ännu riktigt.. inte förrän han sitter i min famn! Elton ska tävla i Danmark i helgen, håll tummarna <3 efter det tar Jenny med sig honom hem.. Jag kan inte med ord beskriva min tacksamhet för all hjälp hon bidragit med i detta. TACK! Du är fantastisk <3

Så tisdag blir alltså mest troligt en helt fantastisk dag.. Så vida nu inte allt går åt skogen på ett eller annat sätt.. Men nu tycker jag faktiskt att jag haft nog mycket skit och otur i min väg. Skulle önska lite flyt! Nåja som jag sa till mina sjukgymnaster: ”jag tar dagarna som de kommer”.

Bjuder på en bild jag tagit på Elton från en utställning i Norge i samband med att jag lämnade honom hos hans handler Linn. Jag bara älskar denna bild trots att han var väldigt urfälld och tråkig i pälsen på sina ställen. Jag älskar verkligen Eltons alerta, vakna blick och underbara temperament. Vilken utstrålning <3 Mitt lilla lyckopiller! Jag må vara partisk.. men han är något alldeles extra!

FI SE LV UCH RLD N F Rosackis He Is The Man <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *