Uppskatta allt som får dig att må bra

Det är verkligen inget vidare att behöva kliva upp tidigt från sängen, på en ledig dag. Ännu värre när kärleken ligger kvar där i sängen och sover gott. Ville verkligen inget hellre än att fortsätta krama om honom och krypa djupare in i hans famn. Menmen.. Nu sitter jag här i maskinen på jobbet. Ska jobba någon timme till. Kan ju hoppas att den där snyggingen ligger kvar och sover då. Duscha och lägga sig i sängen och mysa en stund vore inte alls fel!

Till alla som lördags-morgon-myser med sin kära eller äter en mysig frukost eller whatever it may be.. Nej jag är inte alls avundsjuk -.- ……. Ta vara på och uppskatta det!

Ha en fin lördag 🙂

Puss på dig min fina J <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *