Kolla Inte!


Detta är så sant! Ni anar inte hur många kommentarer om tävlingar osv jag får varje dag.. Massvis med spam kommentarer! Raderar de flesta utan att ens kolla. Får jag däremot en vanlig kommentar. Så går jag alltid in på bloggen och svarar och läser något inlägg. Intresserar bloggen mig inte så lär jag ju inte heller bli en återkommande läsare. Men en spam kommentar får sällan ens ett besök från mig.

Ett exempel är en tjej som skrev en kommentar om vad som skulle hända i helgen. Om något kul skulle hända.. – På ett inlägg som sa precis vad som skulle hända under helgen.. A men hallå? Detta följt av spam i stil med ”ställ en fråga i min frågestund” … Tror ni hon fick en fråga eller??…

Skulle hon däremot skriva en kommentar på bloggen eller typ önska mig lycka till eller så. Så skulle jag säkert ha ställt en fråga i frågestunden om jag undrade något.. Annars finns det ju faktiskt ingen anledning att fråga.. (Vissa har kanske inte någon som helst anledning att ha en frågestund..)

Think about it 🙂

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *