Inoff Chihuahua Special 4/3-12

Hemma igen efter en riktigt trevlig och awesome helg! ^^ Åkte till Kalix på lördag morgon och hade en riktigt trevlig dag med farmor och farfar. Igår ställde jag Elton på en inofficiell Chihuahua special.

Elton fick HP och Vann Juniorklassen <3

Blev sedan även Bästa Hane & BIM!! <3
Sen blev han även BIS-3 <3 (Best in Show 3)
Elton skötte sig så bra! Träning ger färdighet! Kommer så väl ihåg hans första utställning utomhus. Han sprang runt som en jäkla galning, kunde inte stå still för 5 öre och busade gärnet! Sprang mer åt sidorna än vad han gick rakt fram och travade på kanske 3 steg emellan rusandet. Jag ser en betydligt skillnad! 😉 Hoppas han sköter sig lika bra i framtiden som igår! Måste dock säga att jag själv hela tiden lär mig mer..  Så kul! Mitt lilla hjärta <3 Han är underbar!

 Ställde även upp som handler i Parklass ^^ Till en snygg hane som är pappa till Jennys snygga tik (som Blev BIR -Bäst i Ras- & BIS.) De gick i par då.. 🙂 Blev även det vinnande paret (BIS). Så kul!  De är så fina! Tänkte att jag lägger upp bilder på dem/oss också 😉
Bild lånad av Anna Lena Angeria som äger hanen

<3

Har nog aldrig ställt någon annans Chihuahua innan? 🙂 Kändes väldigt ovant att ställa någon annans hund. Men kul! Var lite sådär försiktig då jag inte vet hur han skulle ta att jag ställer honom bara sådär 😉 Hur cool kille som helst. Totalt obrydd över att en främling tar över kopplet och håller på!

Däremot har jag ju ställt bl.a Flatcoated Retriever på Junior handling en gång tidigare. Kom 2a av 20st ^^ + Att jag tränat och ställt ”min” älskade Zolo som liten. Vilket gått jätte bra bortsett från att vi fick besked om att han inte har några testiklar och inte fick tävla vidare 🙁

Grattis till världens bästa Jenny med Suki (tiken) till era Vinster <3
& även Grattis till alla andra fina vinnare med jättefina hundar!
Synd jag inte hade kameran med mig :/ Ett super trevligt arrangemang!
Hoppas på fler! 🙂

Och så måste jag såklart tacka domaren Anita Järneström Nilsen!!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *