Dagens goda gärning & lite träning

Trött.. Jävla garderob.. Har inte börjat med den ännu.. Vet att det kommer att ta en evighet!

Var ute med hundarna på en sväng med bilen. Tänkte åka och busa av oss någonstans. Men så såg jag en fin lös springande hund (långhårig Schäfer, Tervueren el liknande) på vägkanten som var på väg att bli överkörd. När jag ser bortsprungna hundar så tänker jag alltid. Tänk om det vore min hund. Då skulle jag vela att någon tog rätt på den. Så jag lyckades locka hunden till mig.

Men hunden hade ju inget halsband eller koppel så jag kunde inte göra så himla mycket. Då kommer en tjej ut från ett hus bredvid och berättar att hunden följt efter henne ända från Luossa (en stadsdel 2-3km bort från platsen vi var) när hon promenerat med sin löptik. Sa att hon ”hade tagit skydd” inne på sitt jobb med hunden. Så fick hunden låna hennes hunds koppel och jag ringde polisen och såg till att hunden kunde lämnas in på polis stationen.

Dagens goda gärning 🙂 Fick nyss höra att hunden ”hittat hem” igen ^^

Sen åkte vi hem och tog en promenad istället 😛 Följt av lite lek och träning. Elton fick träna slalom som han har börjat hajja lite av nu och sedan fick de en och en träna/vänja sig vid en låda som de tycker är lite äcklig. De fick stå på den och göra lite olika saker. Elton vande sig snabbt vid att på lådan kommer det godis. Så han tyckte att den bara var lite äcklig tillslut 🙂 Chino hade dock väldigt svårt för den! Bra träning!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *