Dag 2 – Presentation av din hund/-ar -DEL 3 ELTON

Slutligen hund nummer 3 <3
Rosackis He Is The Man

“ELTON”

Chihuahua Långhår
e. Tettchi’s Enchanting Emmett | u. Lovelydivas Coco-chanel
Född: 2010-10-25
Färg: Svartbrindle m Vita tecken
Reg: SE65138/2010

Detta är då minstingen i ”flocken”. Han kom hem till oss den 8 Mars 2011. Jag hämtade även honom från Arlanda där hans uppfödare Anette & Gert mötte upp mig. Han kommer hela vägen från Norrköping.

Detta är en väldigt aktiv liten kille med ett helt underbart temperament. Även han är en riktig ”mamma gris” 😉  Elton är en fantastisk liten hund som tog mitt hjärta redan från första stund. <3 En hund man inte kan ignorera tack vare hans charm och sätt att vara ”in my face” (Bokstavligen).

Min lilla stjärna som framförallt tävlas på Utställnings fronten. Vi får se hur det blir med andra grenar i framtiden. Han är väldigt lätt lärd men också väldigt ivrig och har väldigt svårt för att stå still. Kanske är klickern som har skapat en del av det 😉 Han hittar gärna på egna uppgifter om jag inte ger honom en eller om jag försöker vänta ut honom lite i ett moment.

Han tränas då framförallt med ringträning, men också klicker och trick. Vi har även börjat med lite smått med lydnad och freestyle samt även provat på spår (som han inte fattar något alls av i dagsläget). Ibland får han även testa på lite Agility. Han är sprudlande glad så fort man gör något med honom. Det spelar egentligen ingen roll vad. Elton är dessutom GALEN i godis och liknande så – han gör allt för en godis! (På både gott och ont!)

Han är utställd en del under året han varit hos oss. Med resultat som:

Norskt CERT (10 månader)
2 Bästa Hane
2x CK
BIR-Junior (SDHK)
BIS-4 Junior (SDHK)
BIR-Valp
BIS-4 Valp
Flera gånger klassvinnare. 🙂

Så stolt över vår lilla kille!
Tack Anette & Gert för förtroendet <3
Så fult att han ser typ framtung ut.. Han står i ”nedförsbacke”..

3 kommentarer

  1. Att se Eltons face gör en gladas i världen.
    Så himla söt att man smälter!
    Och han är inte blyg heller. Finns egentligen inga ord som kan förklara honom ordentligt. Ett riktigt lyckopiller är han! 😀

    1. Jag vet!! Det går verkligen inte att beskriva! Han är så sprudlande glad, mysig och kärleksfull.. Han är otrolig! Ett jäkla Charmtroll!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *